توضیح درباره نسخههای Non-TPM:
گروه TeamOS با اعمال دیتای ویندوز 11 بر روی ستاپ ویندوز 10، مشکل TPM 2.0 را برطرف کرده است. در نتیجه، اگر عبارت Windows 10 را در عنوان نسخههای مختلف در هنگام نصب مشاهده کردید، جای هیچ نگرانی نیست و ویندوز 11 برای شما نصب میشود. نسخههای Non-TPM قابلیت نصب بر روی سیستمهای قدیمی که با خطای TPM 2.0 مواجه میشوند را نیز دارد.
توضیح درباره نسخههای TPM 2.0:
در این نسخهها هیچ تغییری در محتوای ستاپ و دیتای نصب ایجاد نشده است و قوانین امنیتی Secure Boot و TPM 2.0 بهصورت کامل رعایت شدهاند. چنانچه سیستم شما جدید بوده یا قدرت کافی در اجرای ویندوز 11 بدون دستکاری را دارد، قطعا از این نسخههای استفاده نمایید.
———————–
دانلود و مشاهده آموزش نصب تصویری کامل ویندوز 11 با فعالسازی کامل
———————–
آموزش نصب نوشتاری:
1) فایلهای فشرده را دانلود کرده و توسط نرم افزار WinRar اکسترکت کنید تا فایل ISO به شما داده شود.
2) فایل ISO بدست آمده را از طریق نرم افزار RUFUS به صورت بوتیبل بر روی فلش خود کپی کنید و یا از طریق نرم افزارهای رایت ایمیج، آن را بر روی DVD رایت نمایید.
3) ویندوز را نصب کنید. در ابتدای نصب از شما درخواست سریال نامبر برای نصب میشود، لطفا گزینه I Don’t Have a License Key را بزنید و نصب را ادامه بدهید.
4) پس از اتمام نصب، لطفا فایل فعال ساز را اجرا کنید. بر روی آیکون ویندوز کلیک کنید (نزدیک به گزینه Settings میباشد). وارد زبانه Activation شده و گزینه EZ-Activator را انتخاب نمایید.
5) اجازه بدهید تا عملیات فعال سازی انجام شود و ویندوز شما اکتیو شود.
———————–
آموزش رفع مشکل This PC Can’t Run Windows 11 یا همان TPM 2.0
روش اول)
1) لطفا یکی از آخرین نسخههای ویندوز 10 را دانلود کرده و اکسترکت کنید تا فایل ISO به شما داده شود.
2) ویندوز 11 که دانلود کردهاید را توسط نرم افزار RUFUS بر روی USB Flash خود به صورت Bootable نصب کنید.
3) فایل ISO ویندوز 10 که دانلود کرده اید را با WinRar باز کنید. وارد پوشه Sources شده و تمامی فایلهای موجود به غیر از فایل مهم install.wim یا install.esd را انتخاب کنید.
4) وارد فلش خود شده که ویندوز 11 را بر روی آن نصب کرده اید. وارد پوشه Sources شده و فایلهایی که در گام سوم انتخاب کرده اید را بر روی محتوای موجود در فلش خود Replace کنید.
5) مشکل شما حل شده است!
———-
روش دوم)
1) در صفحهای که خطای TPM 2.0 به شما داده میشود، لطفا کلید ترکیبی Shift+F10 را بزنید تا صفحه CMD برای شما نمایش داده شود.
2) عبارت “regedit.exe” را تایپ کرده و Enter را بزنید تا صفحه رجیستری برای شما نمایش داده شود.
3) در محیط regedit وارد بخش “HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / Setup” شده و حالا یک Key جدید بسازید. برای ساختن Key جدید، تنها کافیست راست کلیک کنید و گزینه New -> Key را انتخاب کنید.
4) اسم این Key جدید را باید “LabConfig” بگذارید.
5) وارد LabConfig شده و راست کلیک کنید. گزینه New -> DWORD (32-bit) Value را انتخاب کنید. اسم آن را “BypassTPMCheck” گذاشته و مقدارش را “00000001” قرار بدهید.
6) یک مقدار دیگر نیز باید بسازید. گزینه New -> DWORD (32-bit) Value را انتخاب کنید. اسم آن را “BypassSecureBootCheck” گذاشته و مقدارش را “00000001” قرار بدهید.
7) کار تمام است. اخطار SecureBoot برای شما از بین خواهد رفت.
———-
روش سوم)
این روش درواقع فایل registry کامل از روش دوم است که فقط باید هنگام نصب ویندوز 11 آن را اجرا کنید. به همین منظور، این فایل .reg را در فلش خود قرار بدهید تا در هنگام نصب ویندوز 11 فقط آن را اجرا کرده و ریجستری شما ویرایش شود:
دانلود فایل رجیستری رفع مشکل نصب ویندوز 11 – Windows 11 Registry FiX SecureBoot / TPM
———-